MENU

Pop up Museum SMAAK

Portret- of familiefoto

Laat een portret- of familiefoto maken, met visagie

Wilt u een mooie portretfoto van uzelf? Of wilt u samen met uw kleinkind(eren) op de foto? Dat kan op ‘De dag van de natuurlijke uitstraling’. De professionele fotograaf Sabine Keijzer van VoorBeeldig Fotografie is aanwezig om prachtige portretten en familiefoto’s te maken en staat garant voor een ontspannen fotoshoot. De aanwezige visagiste zorgt voor een natuurlijke look.. U kunt achteraf de foto’s laten afdrukken in verschillende maten. Maar u kunt ook kiezen voor mooie fotocadeaus zoals een foto op canvas, een fotopuzzel of een leuke mok met foto. De fotoshoot is gratis.

 

Fotoafdrukken zijn mogelijk in de maten 10×15 en 20×30, 30×45, 50×75, 60×90 en op canvas of foto op plexiglas, in de maten 30×45, 50×75, 60×90 en op diverse fotocadeaus.

Lucinda Bruins, verzorgt deze dag de visagie zodat u nog mooier op de foto staat.

Sabine Keijzer

Sabine Keijzer

Lucinda Bruins

Lucinda Bruins

VoorBeeldig Fotografie staat garant voor een ontspannen fotoshoot en spontane portret- en familiefoto’s. De prachtige foto’s zijn leuk voor nu en nog mooier voor later. Kom langs bij de fotograaf op zondag 16 oktober tussen 10.00 uur en 16.00 uur. U kunt zich vooraf inschrijven.

 

Voorbeeld groepsfoto van Voorbeeldig Fotografie

Voorbeeld groepsfoto van Voorbeeldig Fotografie

Opgave vooraf op: info@stichtingsmaak.nl of via de intekenlijst in het museum.