Who Art You

Informatiebijeenkomst Pop-up Museum in uw zorgcentrum of verpleeghuis

In de maand oktober vestigt voor de vierde keer op rij het Pop-up Museum SMAAK -Senioren Met Anderen Actief in Kunst- zich in een woonzorgcentrum/verpleeghuis. Na drie startjaren in het Sint Pieters en Bloklands Gasthuis in de Amersfoortse binnenstad popt het museum dit jaar op in Verpleeghuis Vreugdehof van Amstelring te Amsterdam onder de naam Pop-up Museum identities.

Om nog meer Nederlandse ouderen te kunnen laten genieten van een museumbezoek in eigen huis en van de optredens en workshops die in de museummaand georganiseerd worden, organiseert Stichting SMAAK -in samenwerking met Amstelring– een informatiebijeenkomst speciaal voor bestuurders, beleidsadviseurs en managers in de ouderenzorg.

Wij nodigen u graag uit op maandagmiddag 15 oktober 2018 van 13.00-16.30 uur bij Amstelring, locatie Verpleeghuis Vreugdehof, De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam met aansluitend een bezoek aan het Pop-up Museum identities 2018.

Deelname is gratis, maar u dient zich wel vooraf aan te melden op www.http://stichtingsmaak.nl/2018/activiteiten/informatiebijeenkomst. Daar vindt u ook het programma. Zie ook op de website van Actiz.