Who Art You

Informatiebijeenkomst

Stichting SMAAK organiseert op maandag 15 oktober 2018 een informatiebijeenkomst over het concept en de organisatie van een Pop-up Museum. De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, locatiemanagers en beleidsadviseurs van zorgorganisaties die belangstelling hebben in een eigen Pop-up Museum. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom! Vul het formulier onderaan deze pagina in als u wilt deelnemen. Zie ook op de website van Actiz.

Voorlopig programma 

13:00 uur – Ontvangst met koffie/thee Marie-José De Bie (dagvoorzitter en projectleider Pop-up Museum identities 2018)

13:15 uur – Opening en welkom door bestuur van de Stichting SMAAK

13:25 uur – Effecten van het Pop-up Museum op bewoners en medewerkers van het verzorgingshuis, door Inge Borghuis (bestuurder Amstelring, Amsterdam)

13:50 uur – Presentatie “Kunst en ouder worden”: onderzoek naar effecten van het project Museum Onvergetelijk, door Rose-Marie Dröes (professor psychosociale zorg voor mensen met dementie, Vrije Universiteit Amsterdam)

14:15 uur – Een Pop-up Museum, ook in uw organisatie? Wat komt er kijken bij de organisatie en welke ondersteuning biedt Stichting SMAAK door Marlies Juffermans (directeur Stichting SMAAK en projectleider Pop-up Museum identities 2018)

14:40 uur – Rondleiding door het Pop-up Museum

15:25 uur – Korte presentaties: museumprogramma’s voor ouderen (Van Gogh Museum, Kröller-Müller Museum, TimeSlips)

16:10 uur – Afsluiting en borrel

Aanmeldformulier

Selecteer een geldig formulier