Who Art You

De passie van Emile

Emile van der Kruk is een professioneel kunstenaar, kan zeer bevlogen over kunst vertellen en heeft de 5-daagse opleiding kunstbeschouwing voor de gastconservatoren verzorgd. Zijn grote kracht is dat hij als geen ander mensen kan leren om anders te kijken en vooral hoe onder woorden te brengen wat je raakt. 

We zijn blij dat Emile de gastconservatoren, vanaf april, heeft begeleid in het proces van samenstellen van een persoonlijke kunstcollectie met als thema Identities. Samen hebben ze ateliers bezocht, kunstenaars ontmoet en kunstcollecties bekeken om tot het verpletterende eindresultaat te komen dat in oktober te bewonderen zal zijn.

Het werk van Emile is te zien op zijn eigen website.

Emile van der Kruk heeft sinds 2015, de eerste editie van een Pop-up Museum, de gastconservatoren met veel passie begeleid.