Who Art You

Bezoekersinformatie

Een bezoek aan ons en aandacht voor u in de vorm van bruikbare tips!

In oktober 2018 gaan de deuren van Pop-up Museum Identities open t/m 31ste. Die dag zijn wij nog open tot 14.30 uur.

Locatie

Verpleeghuis Vreugdehof,
De Klencke 111,
1083 HH Amsterdam

Openingstijden

Het Pop-up Museum Identities is open van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Catalogus

Bij binnenkomst krijgt u een catalogus die informatie geeft over onze gastconservatoren en de door hen samengestelde collectie ‘Identities’.

Foto’s en schetsen

Het fotograferen (zonder flits) of schetsen van de werken is toegestaan.

Zitplaatsen

De expositie is ingericht voor onze doelgroep.

Koffie

Als u zin krijgt in een kopje koffie of thee of als u moe wordt, dan bieden wij u daarvoor een geweldige plek aan om uit te rusten, in het restaurant van het Verpleeghuis Vreugdehof.

Gastheren- en dames

De hele maand zijn er vrijwilligers aan het werk die u graag persoonlijk rondleiden en informeren over de expositie. Wilt u graag een rondleiding inplannen? Mail dan naar info@http://popupmuseumidentitiesnl.local.

Toegankelijkheid

Het museum beschikt over een lift en invalidentoilet. Er is een mindervalidenparkeerplaats voor de deur van het museum, en een laden/lossen plaats, waar bezoekers eventueel kunnen worden afgezet.

Rolstoel & scootmobiel

Ons museum is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het is helaas niet mogelijk om het museum met een scootmobiel of een elektrische rolstoel te bezoeken. Neem altijd voor uw bezoek contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Hulphonden

Het meebrengen van huisdieren is niettoegestaan, met uitzondering van geregistreerde hulphonden, mits deze aangelijnd zijn.